DESIGN HERENHUIS

Brussel, één van de meest kosmopolitische steden van Europa, is ook de stad waar de Europese instellingen thuis zijn. Prachtige gebouwen en een schitterende Grote Markt met een bedwelmende sfeer.

Niet ver van het stadscentrum staat hier een uitzonderlijk herenhuis.

Het oorspronkelijke deel van het CUBE INTERIORS herenhuis ademt nog de rijke geschiedenis. In 1905 woonde hier een arts. In 2011 werd dit deel grondig gerenoveerd en werd er een modern bijgebouw aan toegevoegd. Momenteel wordt het gebruikt door architecten en is er een designstudio voor meubilair op maat in ondergebracht.

Het gebouw is vooral opmerkelijk door het contrast tussen het oorspronkelijke en het moderne deel. Geoffrey en Olivier brachten in het hele gebouw met veel gevoel voor kunst NOËL & MARQUET decoratieve elementen aan: kaderlijsten die mooie schilderijen benadrukken, 3D-wandpanelen tegen het plafond boven de trap, een reeks stoelenrails gecombineerd tot een stalactietenpatroon, handgrepen aan de trap die doorlopen over de muren, helemaal tot op het plafond en talrijke andere creatieve decoratie-ideeën.

Decoratieve en functioneel-moderne plafondlijsten, wandlijsten en plinten werden samengevoegd tot een harmonieus geheel. Ze geven de interieurdecoratie een warme, gezellige uitstraling.

Ga voor meer info over architectuurstudio CUBE INTERIORS naar www.cube-interiors.com.

Design Made with NOËL & MARQUET
www.noel-marquet.com

Architect: OLIVIER & GEOFFREY MORETTI
Fotograaf: Christian CHARLIER
Fotorechten: NMC S.A.

Volg onze avonturen op www.noel-marquet.com en op onze pagina’s op de sociale media:
www.facebook.com/noelandmarquet
www.instagram.com/noelandmarquet
www.linkedin.com/showcase/noelandmarquet

elementum at mi, diam Praesent velit, Sed elit. id, leo adipiscing odio