Waarom wandlijsten?

De wandlijsten van NOËL & MARQUET versieren en verfraaien uw muren en geven er structuur aan met omlijstingen, afbakeningen en indelingen. Ze zijn gemakkelijk te installeren. Omdat ze in de fabriek voorzien zijn van een grondlaag, kunt u ze onmiddellijk schilderen. En omdat het materiaal een hoge densiteit heeft, zijn ze uitstekend bestand tegen schokken.

Ontdek onze producten

Precies wat u zoekt

  • Wandlijsten
  • Lambrisering
  • Met wandlijsten geeft u echt een persoonlijke toets aan uw interieur. De gebruiksmogelijkheden zijn nagenoeg onbeperkt, zodat vele toepassingen en verschillende resultaten mogelijk zijn. Met wandlijsten kunt u wanden in velden verdelen, een klassieke lijst vormen of naar vrije fantasie creatieve vormen creëren.

    Ontdek onze producten
  • Lambrisering doet veel meer dan eenvoudigweg uw wanden beschermen. Deze traditionele combinatie van functionaliteit en stijl transformeert een interieur door het een toets klasse en verfijning te geven, waardoor de ruimte er heel anders gaat uitzien.

    Ontdek onze producten

Stalenservice

Bij NOËL & MARQUET vinden wij het belangrijk dat u uw ruimte uniek kan maken zodat u het effect kan zien die onze decoratieve producten kunnen weergeven. Indien het gaat om een plafond/wandlijst, plint, profiel voor indirecte verlichting of een gevelprofiel, wij bieden u de mogelijkheid om uw stalen online te bestellen.

Stalen bestellen

Selecteer je land of regio om specifieke inhoud voor jou te zien.

Naar "Noël & Marquet - International"