Thuis bij Jennifer Paro

Project description

Jennifer Paro heeft haar heel eigen stijl van interieurdesign: een beetje Scandi, een beetje Boho, maar vooral heel veel inspiratie uit het hoge Noorden. Dat is hoe haar followers haar kennen en van haar houden. Meer dan 140.000 (!) mensen volgen Jenny, haar kat Toulouse, haar zoontje en haar man op Instagram (@jennifer.paro).

Sinds ze van Düsseldorf naar Mülheim is verhuisd, woont het jonge gezin in een prachtige flat in een oud pand. Het was nog een beetje kaal toen ze erin trokken, maar met de wandlijsten van NOËL & MARQUET creëerden ze er een zeer huiselijke sfeer. We bezochten Jenny in haar nieuwe thuis. Kijk maar eens wat ze ervan gemaakt heeft in deze Roomtour.

De woonkamer: muurontwerp in de plaats van kaders

De woonkamer vormt samen met de eetkamer één grote ruimte, enkel gescheiden door een antieke houten schuifdeur. Het centrale element is de uitnodigende zithoek waarop de kat Toulouse meestal van het leven ligt te genieten. Maar wat deze kamer zo bijzonder maakt, zijn de profielen op de muur. In een verhouding van 30/70 deelt de Z10 ARSTYL® wandlijst de muur horizontaal in tweeën. Boven en onder maken telkens drie netjes afgelijnde wandvelden (wandlijst SP2 ARSTYL®) in combinatie met een oversized spiegel de harmonieuze uitstraling compleet.

De eetkamer: een plaats om te vertoeven

Het zich herhalende patroon van de afgelijnde wandvelden zet zich voort in de eetkamer. Hier brengt Jenny echter een paar subtiele foto’s aan die de communicatieve eethoek een beetje speelser en opener maken. Planten zijn erg belangrijk voor Jenny. Hier is het een strelizia die vakkundig werd geplaatst en voor een extra natuurlijke uitstraling zorgt.

De slaapkamer: een gezellige plek om te ontspannen

Wanneer je deze kamers ziet voel je meteen waarom mensen zo van Jenny’s stijl houden: zij is in staat om met heel weinig moeite en zeer weloverwogen stilistische middelen een geweldig kamerbeeld te schetsen. Net als de rest van de flat lijkt de slaapkamer wel een schilderij. De vloerplanken, het bed, de sprei en tenslotte het lijstwerk aan de muur – alles past perfect bij elkaar en wordt een plaatje. Een bijzonder mooi plaatje! Niet?

De gebruikte producten

Jenny koos voor twee klassieke lijsten van NOËL & MARQUET. De twee producten gaan erg goed samen en concurreren niet met elkaar.

Wandlijst SP2 ARSTYL® (voor de afgelijnde wandvelden)

De SP2 ARSTYL®, de kleinste van de wandlijsten, speelt met de voordelen van een klassiek design. Dankzij haar eenvoudige vorm past ze in alle interieurs, ook in hedendaagse en moderne inrichtingen.

Afmetingen: 22 x 9 2000 mm

Wandlijst Z10 ARSTYL® (horizontaal, um de wand in tweeën te delen)

Het discrete lijnenspel van de Z10 ARSTYL® wandlijst is overtuigend. Dankzij het klassieke karakter van de lijst past ze bij alle interieurstijlen en is ze ook zeer geschikt voor weelderig ingerichte kamers.

Afmetingen: 38 x 18 x 2000 mm