Algemene voorwaarden - Door gebruikers gegenereerde inhoud (UGC)

#yesnm

We zijn enthousiast over jullie dagelijkse creatieve projecten en harmonieuze wandontwerpen op social media. We vinden het geweldig om te zien hoe jullie onze plafondlijsten, wandlrails, plinten en andere decoratieve elementen gebruiken om unieke woonruimtes vol karakter en persoonlijkheid te creëren.

Deze voorwaarden zijn van toepassing op ons gebruik van elke vorm van bekijkbare afbeelding, tekst, commentaar, video, audio, social media-post of andere door gebruikers gegenereerde inhoud (“Content”) die u uploadt, plaatst of deelt met behulp van websites of platforms van derden (“Platform van derden”), inclusief maar niet beperkt tot Instagram, Facebook, Pinterest en YouTube en die wij gebruiken op onze website, in andere marketingkanalen of in social media-platforms die eigendom zijn van NMC (“NMC Media”). Meer informatie is te vinden onder Privacyverklaring.

Indien wij uw Content mogen delen op onze eigen social media kanalen, website en andere NMC Media, zullen wij contact met u opnemen op het betreffende Third-Party Platform om uw toestemming te vragen voor het gebruik van uw Content. Als u instemt met ons verzoek om uw Inhoud te gebruiken met #yesnm binnen dezelfde chat of commentaarsectie, gaat u akkoord met de volgende voorwaarden:

  • U bevestigt dat de Content uw originele creatie is en niet is gekopieerd van derden.
  • Je geeft NOËL & MARQUET toestemming om alle Content gemarkeerd met #yesnm te publiceren op NMC Media.
  • Met deze overeenkomst wordt een niet-exclusieve, eenvoudige, royaltyvrije licentie verleend om jouw Content naar eigen goeddunken te gebruiken, te reproduceren en te bewerken voor marketingdoeleinden.
  • U doet afstand van uw recht om genoemd te worden in verband met uw Content.
  • Je garandeert dat je de rechten bezit of beheert op de Content die je indient voor de genoemde doeleinden.
  • Je garandeert dat het gebruik van je Content door NOËL & MARQUET niet in strijd is met de rechten of wetten van derden.

U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken.

Selecteer je land of regio om specifieke inhoud voor jou te zien.

Naar "Noël & Marquet - International"