DE A’ DESIGN AWARD 2021 VOOR DE “PUZZLE” WALL TILE

De jury van de A’ Design Award & Competition heeft de PUZZLE Wall Tile de A’ Design Award 2021 in brons voor bouwmaterialen en bouwelementen toegekend. Dit maakt de NOËL & MARQUET PUZZLE Wall Tile van ontwerpster Kamelia Terzieva tot één van de winnaars van één van de meest prestigieuze designwedstrijden ter wereld.

Meer lezen

NIEUW NOËL & MARQUET YOUTUBE KANAAL

Decoratie inspiratie, installatiegidsen of beursoverzichten, u vindt alle relevante video’s op ons nieuwe NOËL & MARQUET YouTube-kanaal.

Meer lezen

DE ROOM DESIGNER INSPIREERT BIJ HET ONTWERPEN VAN PLAFONDS EN WANDEN

Een performante inspiratietool met veel mogelijkheden

Meer lezen

BESTEL UW STALEN ONLINE!

Bij NOËL & MARQUET vinden wij het belangrijk dat u uw ruimte uniek kan maken zodat u het effect kan zien die onze decoratieve producten kunnen weergeven. Indien het gaat om een plafond/wandlijst, plint, profiel voor indirecte verlichting of een gevelprofiel, wij bieden u de mogelijkheid om uw stalen online te bestellen.

Meer lezen

NIEUW - Prachtige lichteffecten met de IL12

Universeel toepasbaar, biedt het profiel maximale ontwerpvrijheid en is perfect voor het creëren van speciale lichtsfeer.

Meer lezen

NIEUW - PUZZLE - Nieuw model breidt de WALL TILES collectie uit

De PUZZLE decorative elementen, kunnen op verschillende manieren met elkaar gecombineerd worden.  Daarmee creëert men een uniek decor in 3D.

Meer lezen

NIEUW - Stijlvol 3D-wanddesign met PYRAMID

Eenvoudig design met gigantisch effect: Het PYRAMID wandpaneel overtuigt door een duidelijke vormentaal en geeft wanden een spannende structuur.

Meer lezen

HET BLAUER ENGEL-LABEL STAAT VOOR BESCHERMING VAN DE MENS EN HET MILIEU

De NOËL & MARQUET plinten zijn bekroond met het Blauer Engel-label en kunnen voortaan het meeste bekende label van Duitsland dragen als bewijs van hun milieuprestaties.

Meer lezen
 • 01
 • 02
 • 03
 • 04
 • 05
 • 06
 • 07
 • 08
/08

Create Unique Living Spaces

Met Design Elements van NOËL & MARQUET bieden wij u creatieve oplossingen voor uw interieurdecoratie. Hiermee geeft u elke kamer een persoonlijke touch, ongeacht uw voorkeur of favoriete stijl.

Laat uw inspiratie de vrije loop!

Onze toepassingen

 • Bekijk meer Vloer

  Vloer

  Plinten die 100% water- en schokbestendig zijn. Ze passen bij de dagelijkse activiteiten in uw woning.
 • Bekijk meer Plafond

  Plafond

  Kroonlijsten voor een decoratieve overgang tussen plafond en muur. Rozetten die uw interieur plots een andere stijl geven.
 • Bekijk meer Wand

  Wand

  Wanddecoratie met panelen, wandtegels, rozetten en stoelplinten geven uw interieur een moderne uitstraling.
 • Bekijk meer Lichtoplossingen

  Lichtoplossingen

  Plafondlijsten, stoelplinten, vloerplinten en wanddecoratie om te combineren met directe of indirecte verlichting. Ze creëren een gezellige sfeer.

Waar kopen

Ook in uw streek vindt u gemakkelijk handelaars, winkels en gecertificeerde installateurs van NMC-decoratie. Vul de naam van uw gemeente in en kies welk type installateur u zoekt.

Recent nieuws

Meer nieuws