CLASSIC CHIC IN PARIJS

Talrijke invloeden en tijdperken samengebracht op één plek. De charme van Parijs en speelse elegantie. Authentieke elementen in combinatie met verfijnde materialen. De architectuur vervaagt, zodat het immateriële verschijnt. Het zachte daglicht, de pure sfeer, het betoverende uitzicht op de stad.

Meer lezen

High Tea in Cornwall

Een levendig verhaal van gedeelde vreugde, luide etentjes, generaties die samenkomen. Een plek die van iedereen is en waar iedereen thuishoort. Voor vrije tijd, vrijheid, uitjes, avonturen en natuur.

Meer lezen

Het begin van een nieuw hoofdstuk... Ontdek onze nieuwe catalogus

De nieuwe hoofdcatalogus van NOËL & MARQUET is uit! Ontdek ons productassortiment tijdens een unieke reis langs inspirerende bestemmingen in Europa. Zes bestemmingen, zes interieurs en voor elke stijl en smaak wat wils.

Meer lezen

DE A’ DESIGN AWARD 2021 VOOR DE “PUZZLE” WALL TILE

De jury van de A’ Design Award & Competition heeft de PUZZLE Wall Tile de A’ Design Award 2021 in brons voor bouwmaterialen en bouwelementen toegekend. Dit maakt de NOËL & MARQUET PUZZLE Wall Tile van ontwerpster Kamelia Terzieva tot één van de winnaars van één van de meest prestigieuze designwedstrijden ter wereld.

Meer lezen

BESTEL UW STALEN ONLINE!

Bij NOËL & MARQUET vinden wij het belangrijk dat u uw ruimte uniek kan maken zodat u het effect kan zien die onze decoratieve producten kunnen weergeven. Indien het gaat om een plafond/wandlijst, plint, profiel voor indirecte verlichting of een gevelprofiel, wij bieden u de mogelijkheid om uw stalen online te bestellen.

Meer lezen

Prachtige lichteffecten met de IL12

Universeel toepasbaar, biedt het profiel maximale ontwerpvrijheid en is perfect voor het creëren van speciale lichtsfeer.

Meer lezen

PUZZLE - Nieuw model breidt de WALL TILES collectie uit

De PUZZLE decorative elementen, kunnen op verschillende manieren met elkaar gecombineerd worden.  Daarmee creëert men een uniek decor in 3D.

Meer lezen

Stijlvol 3D-wanddesign met PYRAMID

Eenvoudig design met gigantisch effect: Het PYRAMID wandpaneel overtuigt door een duidelijke vormentaal en geeft wanden een spannende structuur.

Meer lezen
 • 01
 • 02
 • 03
 • 04
 • 05
 • 06
 • 07
 • 08
/08

Create Unique Living Spaces

Met Design Elements van NOËL & MARQUET bieden wij u creatieve oplossingen voor uw interieurdecoratie. Hiermee geeft u elke kamer een persoonlijke touch, ongeacht uw voorkeur of favoriete stijl.

Laat uw inspiratie de vrije loop!

Onze toepassingen

 • Bekijk meer Plafond

  Plafond

  Kroonlijsten voor een decoratieve overgang tussen plafond en muur. Rozetten die uw interieur plots een andere stijl geven.
 • Bekijk meer Wand

  Wand

  Wanddecoratie met panelen, wandtegels, rozetten en stoelplinten geven uw interieur een moderne uitstraling.
 • Bekijk meer Vloer

  Vloer

  Plinten die 100% water- en schokbestendig zijn. Ze passen bij de dagelijkse activiteiten in uw woning.
 • Bekijk meer Lichtoplossingen

  Lichtoplossingen

  Plafondlijsten, stoelplinten, vloerplinten en wanddecoratie om te combineren met directe of indirecte verlichting. Ze creëren een gezellige sfeer.

Waar kopen

Ook in uw streek vindt u gemakkelijk handelaars, winkels en gecertificeerde installateurs van NMC-decoratie. Vul de naam van uw gemeente in en kies welk type installateur u zoekt.

Recent nieuws

Meer nieuws