DE IL INDIRECTE VERLICHTINGSPROFIELEN ONTVANGEN DE RED DOT DESIGN AWARD

De design verlichtingsprofielen IL5, IL6, IL7 MEMORY, IL8 en IL9 MEMORY komen met succes uit de Red Dot Award: Product Design 2020 en worden bekroond voor hun uitstekende designkwaliteit.

Meer lezen

CREATE UNIQUE LIVING SPACES WITH NOËL & MARQUET

Always in optimal quality. Creative. Attractive. And state-of-the-art.

Meer lezen

MADE IN BELGIUM

Ook nu, bijna 70 jaar na de oprichtingvan het bedrijf, produceren wij nog steeds NOËL & MARQUET designelementen in de vestiging in het Belgische Eynatten.

Meer lezen

Home means life. And every life IS UNIQUE.

That is why we offer unique ideas for the home and for living. For many. For comfort.

Meer lezen

WHEN WALLS BECOME ART

De ontwerpen van bekende designers bieden u een weelde aan mogelijkheden om de decoratie van elke kamer helemaal tot haar recht te laten komen. Bedek een volledige wand met decoratieve wandpanelen of schik ze als losse elementen. Ze geven in elk geval meer karakter aan uw wanden en plafonds.

Meer lezen
 • 01
 • 02
 • 03
 • 04
 • 05
/05

Create Unique Living Spaces

Met Design Elements van NOËL & MARQUET bieden wij u creatieve oplossingen voor uw interieurdecoratie. Hiermee geeft u elke kamer een persoonlijke touch, ongeacht uw voorkeur of favoriete stijl.

Laat uw inspiratie de vrije loop!

Onze toepassingen

 • Bekijk meer Plafond

  Plafond

  Kroonlijsten voor een decoratieve overgang tussen plafond en muur. Rozetten die uw interieur plots een andere stijl geven.
 • Bekijk meer Vloer

  Vloer

  Plinten die 100% water- en schokbestendig zijn. Ze passen bij de dagelijkse activiteiten in uw woning.
 • Bekijk meer Lichtoplossingen

  Lichtoplossingen

  Plafondlijsten, stoelplinten, vloerplinten en wanddecoratie om te combineren met directe of indirecte verlichting. Ze creëren een gezellige sfeer.
 • Bekijk meer Wand

  Wand

  Wanddecoratie met panelen, wandtegels, rozetten en stoelplinten geven uw interieur een moderne uitstraling.

Waar kopen

Ook in uw streek vindt u gemakkelijk handelaars, winkels en gecertificeerde installateurs van NMC-decoratie. Vul de naam van uw gemeente in en kies welk type installateur u zoekt.

Recent nieuws

Meer nieuws
 • Lees meer

  DE IL VERLICHTINGSPROFIELEN ONTVANGEN DE RED DOT DESIGN AWARD

  De design verlichtingsprofielen IL5, IL6, IL7 MEMORY, IL8 en IL9 MEMORY komen met succes uit de Red Dot Award: Product Design 2020 en worden bekroond voor hun uitstekende designkwaliteit. BEKIJK ...
 • Lees meer

  DESIGN HERENHUIS

  Brussel, één van de meest kosmopolitische steden van Europa, is ook de stad waar de Europese instellingen thuis zijn. Prachtige gebouwen en een schitterende Grote Markt met een bedwelmende sfeer. ...
 • Lees meer

  19DE EEUWSE HOTELTRADITIE

  Madrid, een moderne, kosmopolitische stad die prat gaat op een eeuwenlange architecturale en artistieke erfenis. Het schitterende EL GRAN HOTEL INGLES is een van deze authentieke gebouwen uit de 19de ...
id, eleifend et, mattis Lorem venenatis, dictum ipsum pulvinar felis in leo