THE NEW PREMIUM BRAND FOR THE PROFESSIONAL

A whole new world of creative interior designs. To discover until March 23rd at the FAF – Farbe, Ausbau & Fassade exhibition.

Meer lezen

CREATE UNIQUE LIVING SPACES WITH NOËL & MARQUET

Always in optimal quality. Creative. Attractive. And state-of-the-art.

Meer lezen

Home means life. And every life IS UNIQUE.

That is why we offer unique ideas for the home and for living. For many. For comfort.

Meer lezen

Drievoudige onderscheiding

ARSTYL® WALL TILES van NMC en ARSTYL® LS1, door NMC in samenwerking met Deco Systems AS ontwikkeld, ontvangen de onderscheiding “Red Dot” voor hoge designkwaliteit, het symbool voor internationaal erkend topdesign.

Meer lezen
 • 01
 • 02
 • 03
 • 04
/04

Create Unique Living Spaces

Met Design Elements van NOËL & MARQUET bieden wij u creatieve oplossingen voor uw interieurdecoratie. Hiermee geeft u elke kamer een persoonlijke touch, ongeacht uw voorkeur of favoriete stijl.

Laat uw inspiratie de vrije loop!

KIES UW INTERIEURSTIJL

Alle producten bekijken

Zo stelt het merk NOËL & MARQUET u in staat om geraffineerde, moderne, klassieke of tijdloze, verfijnde of gezellige interieurs te creëren. En dat geldt evengoed voor privéruimtes zoals uw keuken, salon of badkamer als voor professionele omgevingen zoals restaurants en hotels.

 • Bekijk meer Professioneel

  Professioneel

  Een moderne stijl die bij uitstek geschikt is voor werkruimten. Onze selectie strakke sierlijsten, wanddecoraties en vloerplinten is bedacht om in uw interieur een prettige werksfeer te creëren.
 • Bekijk meer Tijdloos

  Tijdloos

  Traditionele en neutrale decoratiestijl. De sobere vormen en texturen van onze decoratieoplossingen trotseren moeiteloos de jaren en modetrends. Ze zorgen voor een behaaglijke, gezellige sfeer in huis.
 • Bekijk meer Modern

  Modern

  Een pure, minimalistische aanpak, met strakke vormen en texturen. De rustige lijnen en geometrische vormen van onze sierlijsten en wandpanelen verlenen uw kamer een artistieke touch.
 • Bekijk meer Klassiek

  Klassiek

  Traditionele stijl met gebogen lijnen en ronde vormen. Gedetailleerd uitgewerkte plafondrozetten, stoelplinten, sierlijsten en vloerplinten die uw kamer een klassieke uitstraling geven.

Onze toepassingen

 • Bekijk meer Plafond

  Plafond

  Kroonlijsten voor een decoratieve overgang tussen plafond en muur. Rozetten die uw interieur plots een andere stijl geven.
 • Bekijk meer Wand

  Wand

  Wanddecoratie met panelen, wandtegels, rozetten en stoelplinten geven uw interieur een moderne uitstraling.
 • Bekijk meer Vloer

  Vloer

  Plinten die 100% water- en schokbestendig zijn. Ze passen bij de dagelijkse activiteiten in uw woning.
 • Bekijk meer Lichtoplossingen

  Lichtoplossingen

  Plafondlijsten, stoelplinten, vloerplinten en wanddecoratie om te combineren met directe of indirecte verlichting. Ze creëren een gezellige sfeer.

Recent nieuws

Meer nieuws
ut amet, commodo risus. non libero vulputate, id, leo. Donec tempus