Design met karakter

Stevige lijnen, uitgesproken architectuur, eenduidige vormgeving. Van gewaagde statements en contrasterende kenmerken tot een strakke afwerking en monochrome designs, er is van alles mogelijk met de kleur zwart. Ongeacht de omgeving en de stijl: onze BLACK collectie helpt elegante, tijdloze en unieke interieurs te creëren.

Ontdek onze catalogus

Een subtiele associatie van licht en donker

Brengt licht en donker samen. Door schijnbaar tegengestelde en elkaar uitsluitende concepten samen te voegen in één, zijn onze BLACK verlichtingsprofielen de belichaming van een nieuwe hybride manier om interieurs op ongekende wijze te verfraaien.

HET JUISTE PRODUCT VOOR IEDEREEN

 • IL10 Black
 • IL11 Black
 • IL12 Black
 • FT2 Black
 • Het lineaire en simplistische ontwerp van de IL10 BLACK plint en de zacht zwarte half-matte afwerking helpen een wandontwerp vol karakter te creëren. Licht dat uit de bovenkant van het profiel komt, accentueert de muren en hun compositie. Natuurlijke materialen als hout, beton of ashlar krijgen een extra dimensie en veranderen van perspectief door een parallelle lichtbron die de gestructureerde oppervlakken zacht belicht. Door het eenvoudige karakter heeft het profiel ook een zekere veelzijdigheid; het kan in verschillende richtingen en op andere delen van de muur geïnstalleerd worden.

  IL10 Black ontdekken
 • De IL11 BLACK staat voor stabiliteit en moderniteit in plint design door zijn geometrische kenmerken, scherpe hoekige vormgeving en zwarte afwerking tot in de kern van het element. De in de flank van de plint geïntegreerde diffusor geeft het functionele en toch decoratieve element een zekere veelzijdigheid die afhankelijk van de plaatsing verschillende lichteffecten mogelijk maakt.

  IL11 Black ontdekken
 • Dit strakke en flexibele verlichtingsprofiel bevordert creatief muurontwerp en maakt het mogelijk licht gemakkelijk over kamers te verspreiden. De ware kracht van het element ligt in zijn eenvoud die veelzijdige toepassingen mogelijk maakt; de IL12 BLACK kan op alle delen van een muur en zelfs op meubels worden geïnstalleerd. Ook de karaktervolle zwarte afwerking maakt dit element tot een geliefd element om een ruimte een extra vleugje warmte en intimiteit te geven.

  IL12 Black ontdekken
 • Kubistisch, robuust en veelzijdig. De FT2 BLACK herinnert aan de sterke punten van een minimalistisch design met een hedendaags jasje; de geheel zwarte afwerking. Het ongecompliceerde en zelfverzekerde ontwerp maakt dit element geschikt voor elke kamer in elk type interieur. Als een verfijnd en strak element kan de zwarte plint helpen om sterke contrasten te creëren met lichtere muren of een subtiel evenwicht te brengen in een donkere omgeving.

  FT2 Black ontdekken

De zwarte diffuser is bijna onzichtbaar wanneer de led-lampjes uit zijn en creëert een heel andere nuance van licht wanneer de lampjes aan zijn. Door meer licht te absorberen dan zijn witte variant straalt de zwarte diffuser een gelijkmatig, zacht licht uit, waardoor een conflict van helderheid met zwarte profielen wordt vermeden.

De profielen IL10, IL11 en IL12 BLACK zijn standaard uitgerust met een zwarte diffuser en kunnen op aanvraag worden voorzien van een witte diffuser voor intensere en contrasterende lichteffecten.

Selecteer je land of regio om specifieke inhoud voor jou te zien.

Naar "Noël & Marquet - International"