Gemaakt in België

Ook nu, bijna 70 jaar na de oprichting van het bedrijf, produceren wij nog steeds NOËL & MARQUET designelementen in de vestiging in het Belgische Eynatten.

Twee technologieën – Twee resultaten: kwaliteit en stijl 

Schuimvorming

Voor vrij complexe driedimensionale vormen gebruiken wij, met een zekere liefde voor het detail, aluminium vormen waarin het polyurethaanschuim met hoge densiteit wordt geïnjecteerd (ARSTYL®). Resultaat: zeer nauwkeurig geproduceerde design-elementen, soms rijkelijk gedecoreerd, soms van een verfijnd modernisme. Wij gebruiken hetzelfde productieprocedé voor onze speciale FLEX-profielen en onze aangepaste design-elementen voor buiten (DOMOSTYL®).

Extrusie

Extrusie bestaat in het produceren van lichte (NOMASTYL®) of impactbestendige design-elementen met behulp van polystyreen van gemiddelde of hoge densiteit (WALLSTYL®). Alle design-elementen die door extrusie worden gefabriceerd, zijn bestand tegen water en mogen dus gerust in bijvoorbeeld keukens of badkamers worden toegepast. De uitgefreesde lijmzones en de in de fabriek aangebrachte grondlaag vereenvoudigen het aanbrengen en overschilderen. Welke design-elementen u ook kiest, onze departementen Ontwikkeling en Productie, onze ingenieurs, designers en medewerkers waken er altijd over dat ze volledig voldoen aan de kwaliteitseisen van het merk NOËL & MARQUET. Door onze lange ervaring – ruim 70 jaar – en de resoluut innoverende aanpak van de groep zijn de NOËL & MARQUET producten absoluut uniek door hun charme, authenticiteit en kwaliteit.

Selecteer je land of regio om specifieke inhoud voor jou te zien.

Naar "Noël & Marquet - International"