Bestel uw stalen online!

Bij NOËL & MARQUET vinden wij het belangrijk dat u uw ruimte uniek kan maken zodat u het effect kan zien die onze decoratieve producten kunnen weergeven. Indien het gaat om een plafond/wandlijst, plint, profiel voor indirecte verlichting of een gevelprofiel, wij bieden u de mogelijkheid om uw stalen online te bestellen.

Hoeveel stalen kan ik bestellen?
U kunt tot maximum 5 stalen per zending bestellen.

Kan ik elke NOËL & MARQUET referentie bestellen?
Al onze plafondlijsten, wandlijsten, plinten, profielen voor indirecte verlichting en gevelprofielen kunnen online besteld worden via ons bestelformulier.
Voor rozetten en wandpanelen/elementen, evenals andere producten zoals zuilen of sierstenen, kan u contact opnemen met onze interne verkoopafdeling of met uw vertegenwoordiger.

Kan ik ook een NOËL & MARQUET-cataloog bestellen?
Op het stalenformulier hebt u de mogelijkheid om een exemplaar van ons Productoverzicht mee te bestellen die we graag bij uw stalen kunnen toevoegen.

Welk is de grootte van de opgestuurde stalen?
Kleine stalen laten niet altijd toe het effect van een plafond/ wandlijst of plint te weergeven. Daarom zijn de stalen, op enkele uitzonderingen na, +- 25 cm lang. Zo kunt u zich snel een beeld vormen van het effect in uw interieur en bovenop al een unieke leefruimte creëren.

STALEN BESTELLEN