DE A’ DESIGN AWARD 2021 VOOR DE “PUZZLE” WALL TILE

De jury van de A’ Design Award & Competition heeft de PUZZLE Wall Tile de A’ Design Award 2021 in brons voor bouwmaterialen en bouwelementen toegekend.
Dit maakt de NOËL & MARQUET PUZZLE Wall Tile van ontwerpster Kamelia Terzieva tot één van de winnaars van één van de meest prestigieuze designwedstrijden ter wereld.

De PUZZLE Wall Tile heeft een zuivere, elegante en gestileerde vorm met een eigentijdse look.

Dankzij zijn specifieke 3D-design eigenschappen kan de wandtegel van designer Kamelia Terzieva op vier verschillende manieren worden geplaatst, waardoor bijna onbeperkte composities op de wand gecreëerd kunnen worden. De elementen kunnen vrij worden gecombineerd, waardoor abstracte geometrische vormen ontstaan die spelen met de lichtverandering. PUZZLE wandtegels kunnen als interieuraccenten geplaatst worden of het gehele muuroppervlak bedekken. Door de Wall Tiles in verschillende kleuren te schilderen, kunnen de composities nog gevarieerder worden gemaakt. De PUZZLE wandtegel is geschikt voor een breed scala van interieurs – publieke, kantoor- of woonruimtes.

DE PUZZLE-WALL TILE IN EEN TENTOONSTELLING, ONLINE EN IN HET JAARBOEK 2020/2021

Vanaf 1 juni 2021 zal de PUZZLE Wall Tile tentoongesteld worden in het Museo del Design in Como, samen met alle bekroonde producten van 2021.
De tentoonstelling van de bekroonde ontwerpen vindt zich plaats tussen 1 juni en 1 juli 2021. Het Museo del Design is gevestigd in Via Bellinzona 15, 22100, Como / Italië.
De PUZZLE Wall Tile en de andere winnende producten zijn ook te zien in de online tentoonstelling op de A’ Design Award & Competition website.