DE IL VERLICHTINGSPROFIELEN ONTVANGEN DE RED DOT DESIGN AWARD

De design verlichtingsprofielen IL5, IL6, IL7 MEMORY, IL8 en IL9 MEMORY komen met succes uit de Red Dot Award: Product Design 2020 en worden bekroond voor hun uitstekende designkwaliteit.

BEKIJK DE VIDEO

NOËL & MARQUET puristische designprofielen kunnen op twee manieren worden gebruikt – alleen of in combinatie met LED’s voor indirecte verlichting

De vijf profielen van de Belgische ontwerper Michaël Bihain raakt de moderne tijdgeest. Ze zijn uitgepuurd, eenvoudig en perfect geproportioneerd. Dankzij een kleine inkeping aan de achterzijde kunnen ze ook worden voorzien van LED-strips en dus worden gebruikt als indirecte verlichtingsoplossing.

NOËL & MARQUET DESIGN INDIRECT VERLICHTINGSPROFIELEN

Bijzonder vermeldenswaard zijn de twee profielen met “Memory” design (IL7 en IL9). Hier heeft de gerenommeerde ontwerper Michaël Bihain de vormentaal van historische sierlijsten geïntegreerd in nieuwe minimalistische en designgerichte plafondlijsten.

Het minimalistische wordt meer aanwezig en het bestaande wordt slim gemoderniseerd.

Kwaliteit Made in Belgium

Polyurethaanschuim met een hoge dichtheid is de basis voor deze hoogwaardige designproducten van NOËL & MARQUET. De profielen worden vervaardigd in Eynatten, België, in overeenstemming met de hoogste kwaliteits- en milieunormen.

Een uitstekende brandbeveiliging

De klare geometrische vormen van de profielen stellen architecten en interieurarchitecten, designers, decorateurs, schilders en ontwerpers in staat om ze op verschillende manieren te gebruiken en te combineren. Daardoor ontstaat een volledig nieuwe en unieke ontwerpwereld voor nieuwbouw- en/of renovatieprojecten in de (af)bouwbranche. Vooral omdat de profielen ook voldoen aan de strenge eisen van brandklasse Bs-2, d0.

Download het persbericht

dictum lectus eget diam consectetur id, Curabitur pulvinar commodo