Prijs voor NMC bij Best of Interior Award 2020

De designprofielen IL ARSTYL voor verlichting van NOËL & MARQUET scoren in de categorie wanddesign.

Bij de Best of Interior Award werden de producten van het jaar voor het eerst ook in categorieën verkozen. In de categorie wanddesign ontving NMC de productprijs voor de designprofielen IL ARSTYL® voor verlichting, de decoratieve profielen van het premiummerk NOËL & MARQUET voor indirecte verlichting.

 

Eén profiel, dubbel voordeel

De vijf profielen IL5, IL6, IL7 MEMORY, IL8 en IL9 MEMORY van ontwerper Michaël Bihain van NOËL & MARQUET zijn puristisch, rechtlijnig en perfect geproportioneerd en weten daardoor de moderne tijdgeest te vatten. Ze werden pas onlangs bekroond voor hun uitstekende decoratieve kwaliteit met de Red Dot Award Product Design 2020. Dankzij een kleine inkerving aan de achterkant kunnen ze bovendien van ledbanden worden voorzien om ook als indirecte verlichtingsoplossing te worden gebruikt. Bij de profielen IL7 MEMORY en IL9 MEMORY heeft de gerenommeerde ontwerper de vormtaal van historische sierlijsten geïntegreerd in nieuwe minimalistische en designgerichte plafondprofielen. Het minimalistische wordt aanweziger en het bestaande wordt handig gemoderniseerd. Alle profielen voldoen aan de strenge eisen van brandklasse BS-2, d0. Of het nu gaat om nieuwbouw, renovatie of inrichting, de duidelijke geometrische vormen bieden heel wat gebruiks- en combinatiemogelijkheden voor een nieuwe, heel eigen inrichting en zorgen dus voor net het juiste evenwicht tussen elegante terughoudendheid en spannende accenten.

 

 

Best of Interior Award

De Best of Interior Award is de belangrijkste woondesignprijs voor interieurarchitecten en interieurontwerpers. Ook in 2020 zocht en vond een prominente jury weer particuliere inrichtingsconcepten die er bovenuit steken. Bettina Billerbeck, hoofdredactrice van het tijdschrift SCHÖNER WOHNEN, designjournaliste Janina Tämmen, interieurarchitecte Pia A. Döll en interieurontwerpster Stephanie Thatenhorst hebben de 40 beste en belangrijkste interieurprojecten van het jaar en de 13 beste en meest innovatieve producten uit de branche geselecteerd die op 17-9-2020 werden bekroond. Ze zullen van 11 tot 29 januari 2021 te zien zijn op een tentoonstelling in het Haus der Architektur in München. In het boek Best of Interior 2020, dat tegelijkertijd verschijnt, documenteert auteur Janina Temmen de mooiste woonconcepten van de huidige Duitse interieurscène aan de hand van persoonlijke woonverhalen.

Persbericht downloaden

porta. mattis in fringilla efficitur. vulputate, nunc libero lectus quis, facilisis