Welkom aan de FL14 WALLSTYL® plint in de cottage style family

De gloednieuwe FL14 plint maakt haar intrede in het productassortiment van NOËL & MARQUET. De FL14 is de nieuwste telg in de cottage style family – een collectie die bestaat uit producten met een van de meest succesvolle designs van ons merk.

FL staat voor family

De FL14 heeft namelijk dezelfde designkenmerken als haar broers en zussen: de FL1, FL2, FL17 WALLSTYL® plinten en de CF3 WALLSTYL® overzetplint. De FL14 onderscheidt zich door haar hoogte van 140 mm, waarmee een gat van 50 mm wordt opgevuld dat voorheen bestond tussen de FL2 en FL17.

De familie dankt haar naam aan het unieke ontwerp, dat typerend is en doet denken aan de charme en de geest van traditionele Britse cottages. Hoewel dit ontwerp goed tot zijn recht komt in klassieke interieurs, is het ook perfect geschikt voor modernere stijlen.

Productkenmerken

Zoals alle WALLSTYL® producten is de FL14 plint waterbestendig. Dat maakt ze geschikt voor vochtige ruimtes zoals keukens of zelfs badkamers. Het lichte en eenvoudig te plaatsen profiel is bovendien voorzien van een primerlaag, zodat het meteen in de kleur van jouw keuze kan worden geschilderd. De plint is vervaardigd uit 100% recyclebaar hoge dichtheid polystyreen. Dit materiaal is bijzonder stootvast en garandeert daardoor de duurzaamheid en lange levensduur van het product.

Milieuvriendelijke deco-elementen

De FL14 draagt, net als alle andere plinten van NOËL & MARQUET, het “Blauer Engel“-label – het bekendste milieukeurmerk van Duitsland dat de milieuvriendelijke eigenschappen van het product bevestigt. De plinten zijn emissiearm, bevatten zo goed als geen vervuilende stoffen en kunnen dan ook zonder gevaar in woonruimtes geplaatst worden. Bovendien worden de plinten in België geproduceerd met 100% groene energie en gesloten watercircuits.