Waarom wandpanelen, wandelementen en rozetten?

Geef uw interieur een persoonlijke uitstraling met de NOËL & MARQUET wandpanelen, wandelementen en rozetten! De ontwerpen van bekende designers bieden u een weelde aan mogelijkheden om de decoratie van elke kamer helemaal tot haar recht te laten komen. Bedek een volledige wand met decoratieve wandpanelen of schik ze als losse elementen. Ze geven in elk geval meer karakter aan uw wanden en plafonds.

Ontdek onze producten

Precies wat u zoekt

 • Wandpanelen
 • Wallelementen
 • Ceiling roses
 • Onze strakke wandpanelen geven wanden of plafonds een mooie driedimensionale structuur. U kunt de 3D panelen horizontaal of verticaal aanbrengen op wanden of plafonds om een buitengewoon interieur te creëren met geometrische vormen.

  Ontdek onze producten
 • Dankzij hun unieke ontwerp kunnen onze wandelementen op vele verschillende manieren gemonteerd worden. Met de verschillende 3D effecten die daaruit resulteren, kunt u een uniek decor creëren. Bovendien kunnen verscheidene wandtegels uitgevoerd worden in verschillende kleuren. Laat uw creativiteit de vrije loop!

  Ontdek onze producten
 • Rozetten geven een interieur een artistieke toets. Er zijn veel verschillende modellen verkrijgbaar, die naadloos passen in een modern of klassiek interieur. Rozetten kunnen als losstaand element aangebracht worden of gecombineerd worden met andere elementen, zoals kandelaars en verlichtingsarmaturen.

  Ontdek onze producten

Ons nieuwe decoratieve wandelement „PUZZLE“

Stalenservice

Bij NOËL & MARQUET vinden wij het belangrijk dat u uw ruimte uniek kan maken zodat u het effect kan zien die onze decoratieve producten kunnen weergeven. Indien het gaat om een plafond/wandlijst, plint, profiel voor indirecte verlichting of een gevelprofiel, wij bieden u de mogelijkheid om uw stalen online te bestellen.

Stalen bestellen

Selecteer je land of regio om specifieke inhoud voor jou te zien.

Naar "Noël & Marquet - International"