De showroom van Binckom Office Solutions

Doeltreffend werken met stijl

Wat het bedrijf Binckom onder unieke oplossingen voor kantoren en werkruimtes verstaat, is op indrukwekkende wijze te zien in de nieuwe showroom in Eupen (BE). Met vakkundige expertise creëert Binckom Office Solutions individuele oplossingen en stijlvolle werkplekken.

Wat is een goede werkplek? Naast praktische en goed uitgeruste werkruimtes speelt ook de duurzaamheid van de gebruikte materialen een belangrijke rol. Ergonomie en welzijn staan beslist helemaal bovenaan in de checklist van een moderne, aantrekkelijke werkplek.

Angeline Hayois, interieurarchitecte bij Binckom Office Solutions, heeft bij de eigen showroom gekozen voor designelementen van NOËL & MARQUET die de sfeer van een moderne werkruimte stijlvol onderstrepen.

Passende elementen voor de werkruimte waarin men zich goed voelt

Als fabrikant “uit de buurt” passen de producten van NOËL & MARQUET goed bij de filosofie van Binckom om waar mogelijk voor regionale leveranciers te kiezen. Designelementen van NOËL & MARQUET worden in het naburige Eynatten geproduceerd.

Blikvangers zijn zeker de wandpanelen RAY uit de collectie ARSTYL®. De ruitvorm van de afzonderlijke RAY-elementen maakt een groot aantal geometrische configuraties mogelijk. Met één en hetzelfde product kunnen verschillende effecten worden gecreëerd. Ze kunnen afzonderlijk, horizontaal, verticaal of als bouwstenen worden gebruikt met een heel verschillende indruk tot gevolg. Met de decoratieve wandelementen kan men kleine oppervlakken, maar ook een hele wand vormgeven. Ze zijn vooral geschikt om gericht op zichzelf staande highlights in de ruimte aan te brengen. Het opzettelijk sterke voegbeeld zorgt telkens weer voor een nieuw uitzicht, waarmee ieder design heel uiteenlopend kan worden beïnvloed. De wandpanelen RAY kunnen worden geschilderd of gelakt, zijn uitstekend combineerbaar met iedere stijl van interieurdecoratie en maken een individueel, creatief en gevarieerd wandontwerp mogelijk.

 

Focus op RAY ARSTYL®

Lichteffect en bijpassende plint

Een wandlijst IL5 voor indirect licht dient hier als sierrand halverwege de hoogte van de wand. Deze lijst werd samen met 4 andere lijsten van dezelfde designtaal bekroond met de Red Dot Design Award 2020 en is uitstekend geschikt voor lichtaccenten op muren en plafonds.

Als boord werd de plint FD2 WALLSTYL® gekozen. Zoals alle andere plinten kan de FD2 in iedere gewenste kleur worden geschilderd waardoor hij perfect aan het totaalconcept kan worden aangepast. Voor grote projecten kan de plint in de fabriek in vrijwel iedere RAL- of NCS-kleur worden gelakt (vanaf 500 strekkende meter). Door de hoge materiaaldichtheid is de plint stootvast en zelfs waterbestendig. Een perfecte combinatie dus voor iedere vloerbedekking.

Door de knappe combinatie en het uniforme kleurenbeeld ontstaat een volmaakte en stijlvolle interieurinrichting.

Meer informatie over de Red Dot Design Award

Inspiratie en trends voor werkplekken van uw dromen

Of het nu gaat om privé werkplekken of efficiënte inrichtingsideeën voor bedrijfskantoren, Binckom adviseert zowel particulieren als ondernemers over de juiste inrichting en integreert werkrelevante elementen met een tijdloos design. In nauwe samenwerking met de eigen interieurarchitecte van het bedrijf en onze designelementen ontstaan stijlvolle werkplekken waarin men zich goed voelt.