Amelie Hotel

Innovatief concept, eersteklas inrichting

In april 2019 opende het volledig verbouwde Hotel Amelie in Landau, Rijnland-Palts, opnieuw zijn deuren op het voormalige terrein van de tuinbouwtentoonstelling Landesgartenschau nabij de stad.

Het knappe hotel beschikt over 4 exclusieve appartementen, met kitchenette en elk een eigen sauna, en 18 Superior-tweepersoonskamers en 3 Classic- eenpersoonskamers, die stuk voor stuk modern, stedelijk en eigentijds zijn ingericht. Een plek om “trendy te overnachten, te genieten en vakantie te houden” zoals de website verklapt. Of het nu gaat om de hotelkamers, gangen, ontbijtzaal of lobby, iedere ruimte van het hotel is uniek en moet de gast het gevoel geven dat hij hier graag gezien is en verwend wordt.

Snelle en doeltreffende modernisering

De planning en realisatie van de verbouwing van het hotel werd toevertrouwd aan Republic of Contemporary.Design, Frankfurt. De eigenaars van het hotel wilden een innovatief, eigentijds stedelijk huis dat geen standaardhotel is. Omdat Dr. Eltahmash Israër, chief executive officer van design Conceptstores, graag werkt met producten van het merk NOËL & MARQUET van NMC, richtte hij zich rechtstreeks tot diens adviseurs. Deze ideeën werden tijdens meerdere gesprekken uitgediept en bemonsterd.

Een wereld van creatief interieurontwerp

Onderhoud op hoog niveau vormt een constante uitdaging, want voor omslachtige moderniseringsingrepen is er in het hotelwezen maar weinig tijd. Met de producten van NOËL & MARQUET lukt de inrichting of modernisering van representatieve ruimtes snel en doeltreffend. Er kunnen unieke woon- en leefruimtes mee worden gecreëerd waarin men zich goed voelt. Of het nu gaat om plafond- of wandlijsten of plinten, weelderig versierd met ornamenten, sober designgericht of indirect verlicht, de sierprofielen zijn indrukwekkende stijlelementen voor iedere ruimte. Ze zijn in een mum van tijd kant-en-klaar gemonteerd. De hoogwaardige grondlaag vormt de ideale basis voor een onberispelijke laklaag, want met een gekleurde afwerking zijn ze eveneens onmiskenbaar decoratief.

Uitzicht en gevoel in 3D

De driedimensionale wandpanelen van NOËL & MARQUET kunnen prachtig worden gecombineerd met iedere stijl van interieurdecoratie en maken een creatief en gevarieerd wandontwerp mogelijk. Ze bieden een ideale basis voor designgerichte en opvallende ontwerpoplossingen. Er kunnen kleinere wandoppervlakken mee worden versierd, maar ook hele muren mee worden ontworpen. Ze zijn vooral geschikt om op zichzelf staande highlights in de ruimte aan te brengen. Door de kleuraccenten komt de driedimensionale wandvormgeving bijzonder goed tot zijn recht.

Lees meer over de CUBE ARSTYL® wandpanelen

Selecteer je land of regio om specifieke inhoud voor jou te zien.

Naar "Noël & Marquet - International"