Red Stone 7 – Modeboetiek

Mode zit in de genen

Met haar modeboetiek in het centrum van Eupen (BE) heeft Anique Heuer haar droom waargemaakt. Wandpanelen ARSTYL® van NOËL & MARQUET in FLOWER-design sieren de wand achter haar toonbank en toveren niet alleen op haar gezicht een glimlach.

“Mode is altijd al mijn passie geweest”, zegt Anique Heuer. Ze begon met de verkoop tussen haar eigen vier muren, met twee pashokjes en een verkoopruimte.

“Ik ben opgegroeid in een familie die gepassioneerd was door mode. Mijn oma, mijn moeder, mijn neven en nichten, ze hadden allemaal een kledingwinkel.” Het zit in haar bloed. “Het is ook altijd mijn droom geweest.”

Een boetiek in hartje stad

In 2018 heeft Anique haar droom verwezenlijkt en een boetiek geopend in het hart van de stad Eupen. Ze heeft daarbij niets aan het toeval overgelaten en de inrichting en decoratie met veel aandacht voor detail gepland en gerealiseerd. Bij het ontwerpen van de interieurs viel haar keuze bij het zoeken naar een bijzondere blikvanger op de designelementen van NOËL & MARQUET en koos ze voor wandpanelen ARSTYL®  in FLOWER-design.

Meer informatie over FLOWER ARSTYL®

Fashion ontmoet interieurontwerp

De Belgische ontwerper en interieurarchitect Michaël Bihain heeft naast enkele andere bijzondere wandpanelen ook de FLOWER ARSTYL® voor NOËL & MARQUET gecreëerd. Door het driedimensionale oppervlak zorgen licht en schaduw voor indrukwekkende effecten. De elementen kunnen afzonderlijk als optische highlights worden gebruikt of in combinatie met andere panelen volledige ruimtelijke concepten vormen die voor interessante optische effecten zorgen.

Anique heeft gekozen voor een hele muur in het FLOWER-design. Een goede keuze, want het bloemenmotief versterkt de elegante charme van haar boetiek, waardoor de toonbank de aandacht trekt. En dat tovert niet alleen een tevreden glimlach op haar gezicht, ook wij zijn enthousiast over haar interpretatie van onze designelementen.