Waarom wandlijsten?

De wandlijsten van NOËL & MARQUET versieren en verfraaien uw muren en geven er structuur aan met omlijstingen, afbakeningen en indelingen. Ze zijn gemakkelijk te installeren. Omdat ze in de fabriek voorzien zijn van een grondlaag, kunt u ze onmiddellijk schilderen. En omdat het materiaal een hoge densiteit heeft, zijn ze uitstekend bestand tegen schokken.

Ontdek onze producten

Precies wat u zoekt

 • Wandlijsten
 • Lambrisering
 • Met wandlijsten geeft u echt een persoonlijke toets aan uw interieur. De gebruiksmogelijkheden zijn nagenoeg onbeperkt, zodat vele toepassingen en verschillende resultaten mogelijk zijn. Met wandlijsten kunt u wanden in velden verdelen, een klassieke lijst vormen of naar vrije fantasie creatieve vormen creëren.

  Ontdek onze producten
 • Lambrisering doet veel meer dan eenvoudigweg uw wanden beschermen. Deze traditionele combinatie van functionaliteit en stijl transformeert een interieur door het een toets klasse en verfijning te geven, waardoor de ruimte er heel anders gaat uitzien.

  Ontdek onze producten

Kenmerken

 • Step 1
 • Step 2
 • Step 3
 • Step 4
 • Step 5

Room designer

Wat is het effect van plafondlijsten, wandlijsten en plinten in een ruimte? De Room Designer toont een breed scala aan 3D-ontwerpopties en helpt bij de selectie van de volgende ontwerpelementen: Plafondlijsten. Wandlijsten, Plinten, Rozetten, Creatieve motieven

Probeer onze room designer

Stalenservice

Bij NOËL & MARQUET vinden wij het belangrijk dat u uw ruimte uniek kan maken zodat u het effect kan zien die onze decoratieve producten kunnen weergeven. Indien het gaat om een plafond/wandlijst, plint, profiel voor indirecte verlichting of een gevelprofiel, wij bieden u de mogelijkheid om uw stalen online te bestellen.

Stalen bestellen

Meer ontdekken

 • Plafondlijsten

  Met onze plafondlijsten wijzigt u de sfeer in uw interieur zo vaak als u het wenst. Ze zorgen voor een esthetische en elegante overgang tussen muur en plafond. Het ruimtelijk effect verandert volgens het profiel en de plaats van de lijsten. Onze plafondlijsten zijn vaak geschikt voor het inbouwen van directe en indirecte verlichting. Bovendien zijn ze ideaal om minder esthetische vlakovergangen, barsten en kleine kabeltjes handig aan het oog te onttrekken.

  Plafondlijsten ontdekken
 • Plinten

  De basis voor de personalisering van uw leefomgeving: de NOËL & MARQUET plinten zijn geschikt voor elke ruimte, als onmisbaar design-element! Omdat ze zo goed bestand zijn tegen schokken, vocht en water, lenen ze zich uitstekend voor uw badkamer. Ook zijn ze schilderbaar, zodat ze de ideale aanvulling voor elke vloerbedekking vormen.

  Plinten ontdekken
 • Decoratieve elementen

  Geef uw interieur een persoonlijke uitstraling met de NOËL & MARQUET design-elementen! De ontwerpen van bekende designers bieden u een weelde aan mogelijkheden om de decoratie van elke kamer helemaal tot haar recht te laten komen. Bedek een volledige wand met decoratieve wandpanelen of schik ze als losse elementen. Ze geven in elk geval meer karakter aan uw wanden en plafonds.

  Decoratieve elementen ontdekken