Tijdloze klassiekers in een modern jasje

Deze collectie wandpanelen biedt een reeks elementen die worden gekenmerkt door subtiele vormen, zachte contouren en tactiele oppervlakken met een sterk karakter en persoonlijkheid.

ONTDEK ONZE PRODUCTEN

Red Dot Design Award

Elk jaar reikt de jury van het gerenommeerde Design Zentrum Nordrhein-Westfalen in Essen de Red Dot Design Award uit aan innovatieve producten als erkenning voor hun uitstekende kwaliteit en design. Dit jaar kondigen wij met trots aan dat onze nieuwste Atmospheres Dorique, Canelé S en Canelé L wandpanelen, evenals de WL10 en FL11 afwerkingsprofielen, de felbegeerde prijs in de categorie productdesign hebben gewonnen. Met ongeveer 20.000 inzendingen per jaar is de Red Dot Design Award een van de meest prestigieuze ontwerpwedstrijden ter wereld.

Download uw Atmospheres-catalogus

Ontdek de volledige collectie, alle belangrijke productinformatie, inspirerende interieurs en nog veel meer in onze Atmospheres-catalogus.

Download hier

Ontdek de talloze combinatiemogelijkheden van de Atmospheres wandpanelen.

Haute Couture voor aan de muur

 • Canelé L & Canelé S 
 • Scuretto
 • Dorique 
 • Curve 
 • Dit wandpaneel met zijn ronde vormgeving is verkrijgbaar in twee formaten. Te gebruiken in combinatie als duo voor een dynamische compositie of alleen als solostuk voor een meer sobere uitstraling. Canelé verwijst naar moderne interieurs en Scandinavische architectuur.

  Canelé L ontdekken
 • Het wandpaneel Scuretto verwijst naar natuursteen en zijn minerale structuur.
  Met zijn gedetailleerde inkepingen biedt het een bijna oneindige verscheidenheid aan combinaties voor een absoluut eigentijds resultaat.

  Scuretto ontdekken
 • Als herinterpretatie van een klassiek motief past het wandpaneel Dorique ook perfect in een hedendaags interieur. Met afwisselend licht en schaduw langs de verticale lijnen ontstaat een spel van contrasten en subtiele geometrie.

  Dorique ontdekken
 • Het nieuwe wandelement Curve is gebaseerd op ons iconische paneel Puzzle. De afgeronde vorm verruimt de mogelijkheden van het vormenspel en maakt zo de creatie van nieuwe geometrische patronen mogelijk. Curve kan alleen of in combinatie met Puzzle worden gebruikt en is het ideale wandpaneel voor een grafisch en eigentijds accent in elk interieur.

  Curve ontdekken

De afwerkprofielen FL11 en WL10 zijn zo ontworpen dat ze perfect bij onze collectie nieuwe panelen passen. De FL11 is als plint of afwerkingsprofiel ontworpen. Met de WL10 is het mogelijk om meerdere panelen op een elegante manier met elkaar te verbinden, bijvoorbeeld voor de realisatie van stukken die hoger zijn dan 2 meter of voor het combineren van bijvoorbeeld de Canelé S en L.

Wandpanelen van concept tot product

Neem een kijkje achter de schermen van onze samenwerking met de Belgische productontwerper Bertrand Lejoly, die ons begeleidde bij de ontwikkeling van onze Atmospheres wandpanelen collectie. In deze film komt u meer te weten over Bertrand als ontwerper, zijn inspiratiebronnen, zijn leven in de designhoofdstad Antwerpen en hoe hij onze tijdloze en veelzijdige decoratieve elementen FL11, WL10, Canelé, Dorique en Scuretto ontworpen heeft.

Bekijk hier

Selecteer je land of regio om specifieke inhoud voor jou te zien.

Naar "Noël & Marquet - International"