Atmospheres wandpanelen winnen Red Dot Design Award

Elk jaar reikt de jury van het gerenommeerde Design Zentrum Nordrhein-Westfalen in Essen de Red Dot Design Award uit aan innovatieve producten als erkenning voor hun uitstekende kwaliteit en design. Dit jaar kondigen wij met trots aan dat onze nieuwste Atmospheres Dorique, Canelé S en Canelé L wandpanelen, evenals de WL10 en FL11 afwerkingsprofielen, de felbegeerde prijs in de categorie productdesign hebben gewonnen.

Met ongeveer 20.000 inzendingen per jaar is de Red Dot Design Award een van de meest prestigieuze ontwerpwedstrijden ter wereld.

Ontdek de collectie Atmospheres

Een prijs voor uitstekende kwaliteit en design

Kwaliteit, productergonomie, mate van innovatie, functionele aspecten en vele andere factoren spelen een grote rol bij de beslissing over de Red Dot Design Award. In het geval van onze Atmospheres elementen prees de jury het ontwerp van de wandpanelen, maar vooral het modulaire concept van de collectie. De panelen kunnen in feite met elkaar worden gecombineerd om een verscheidenheid aan opstellingen te creëren, en de afwerkingsprofielen breiden de creatieve mogelijkheden anzienlijk uit. Ontdek het enorme decoratieve potentieel in onze video.

Bekijk de video

Moderne producten met klassieke inspiratie

De modellen van de Belgische designer Bertrand Lejoly zijn een harmonieuze mix van traditie en innovatie. “De gekozen motieven zijn bedoeld om gemakkelijk te passen in de hedendaagse architectuur- en ontwerptaal zonder zich in de voorgrond te plaatsen”, legt Lejoly uit, die eerder samenwerkte met Matteo Thun en Vincent van Duysen. Ontdek het ontwerpproces en onze samenwerking met de productdesigner in onze video.

Bekijk de video

Vind alle technische specificaties, productinformatie, inspirerende toepassingsbeelden en nog veel meer over onze bekroonde wandpanelen in onze Atmopsheres-catalogus die u kunt downloaden op onze website.

Catalogus downloaden

Selecteer je land of regio om specifieke inhoud voor jou te zien.

Naar "Noël & Marquet - International"